esmaspäev, 1. september 2008

reisiplaan

Esialgne reisiplaan oli utoopiline ja selle ideega suutsin mina välja tulla, kes maailmas suht vähe ringi reisinud, vaatasin maailmakaarti ja jube põnev tundus, et võiks siis oma sihtkohta Austraaliasse jõuda läbi Venemaa avaruste rongiga, Mongoolia, Hiina, Tiibet, Birma, Tai, Laos, Kambodza, Malaisia, Indoneesia ja Austraalia. Aga...kuna plaan reisi alustada novembris, siis jube külm sel ajal ju Venemaal ja Mongoolias...nii et tuli plaan B käsile võtta...lennukiga Bangkoki, sealt Indoneesia (Bali) ja uuel aastal siis Austraalia. Võib-olla jääb reisiplaani ka Kambodza ja Myanmari (Birma). Reena käib veel vahepeal ära Kanadas ja lennukipiletid saime siis bookinghouse.ee 03.novembriks Riia-Bangkok. 03. november on esmaspäev, nii et tuleb lahe/nukker/lõbus/kallistusterohke/mõni pisar hulka/ nädalavahetus enne reisi.
Reisi pikkust ei oskagi hetkel öelda..eks näis kõik kohapeal, millega hakkama saame, aga kui raha peaks otsa saama ja keegi meie töökäsi ei vaja, siis tuleb Eestisse tagasi tulla. Kahjuks pidime tõdema seda, et vanus meil mõlemal üle 30, et tööviisa saamine polegi väga lihtne, aga meil veel äkki mõni variant veel on...või tuleb illegaalina tööd teha, mis pole muidugi kõige parem variant. Eks siis sellest annan lähiajal teada, et mis variandid meile lõpuks jäävad.
Täna on 01. september. Mõnsat uue kooliaasta algust kõigile, aga mina ei suuda igatahes enam oma "hullu" reisi ära oodata, aeg kuidagi ei lähe üldse...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Austraalia.
Moodsate aegadega kaasaskäiv aborigeen ostis uue bumerangi.
Ning ei ole siiani suutnud vana bumerangi minema visata

See tähendab, et ootame Teid bumerangina tagasi!!!:)