esmaspäev, 2. veebruar 2009

02.veebruar - Cairns

Eile siis tulime tagasi Cairnsi linna, et oma rendiauto ära anda, mis meid ausalt teenis...kuna võtsime oma udupeened läpakad kaasa siis ostsime 24h kaardi millega saame siis wirelessi kasutada, kui tund maksab muidu 3 audi, siis 24h kaart maksab 15audi...saamegi seda siinoleku ajal siis kasutada. Täna 02.veebruar tuleb farmiomaniku naine meile järele ja viib meid tagasi farmi, homme taas tööpäev, nüüd oleme siis ilma autota...öö veetsime taas autos ja taas veekogu ääres, aeg-ajalt käis politseiauto meid yle valgustamas, aga ju ta siis ei märganud meid..läks taas õnneks...
Täpsustan mõne asja, need mida me korjame ja kaanetame on longanid – litši “väike vend” ehk lihtsalt pisem ja pehmema koorega.

Pilt ka siia selgituseks.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tervitus kallikesed!
Nii tore, et töö leidite! Küll seal makstakse vist head palka, et nädalase töö eest juba läpakaid osta saab:)Või on lihtsalt läpakad odavad...:)
Imelik mõelda, et juba kolm kuud möödas. Alles niuksusin siin lahkumiskurvastusest, nüüd varsti võin aga hakata, nagu vabastamispäeva ootav vang, kriipsukesi seinale vedada, et millal Te tagasitulemispäev kätte jõuab. Kas plaanid, et seigelda pool aastat, on ikka jõus? Või kavatsete kauemaks ränduriteele jääda?
Maret