reede, 6. veebruar 2009

03.veebruar - tagasi farmis

Täna siis täitus meie 3 kuu, kui oleme Eestists ära olnud, igatsete ka meie järele?? Eile saime ilusti farmeriomaniku naisega Cairnsist tagasi farmi, saime ka poest läbi käia ja soetasime endile nädala toidu, sest kes taas teab millal linna saame. Lubasime et aitab nendest kiirnuudlitest ja ostsime riisi ja makakaid, külmutatud juurikaid, konserve, et ise endile miski roog valmistada. Reena jättis oma fotoka kaardi Cairnsi poodi, et äkki saab sealt mõned pildid ikkagi päästa, täna hommikul helistades, tuli ikkagi välja, et sellest 3500 pildist pole miskit seal kaardi peale...kurat küll...oleme mõlemad väga õnnetud...kohe ikka väga..:(((
Täna hommikul oli kell 0730 tööpäeva algus, aga kahjuks sajab nii et maa ja taevas koos. Mareeba pidi oleme linna, kus aastas 300päeva on päikest, ju siis nüüd need järelejäänud 65 päeva aastast sajab:(, siis me tund aega ootasimegi, et vihm veidi järele jääks et saaksime minna mangosid korjama, ja tunniga olidki need korjatud ja meie läbi märjad, ega siis mango küsi, et kas täna nad viitsivad valmida või mitte...ja kahjuks sellega ka meie tööpäev lõppes ja nüüd ei oska järele jäänud päevaga mitte midagi ette võtta, sest pole meil siin ei telekat, ei neti ühendust, aga jube edevad läpakad mõlemal laual:)
Vinnasime ka mõned mangod endale häärberi, sest olles päev ilma mangota kohe organismil tekib vajadus nende järele;):P Küll maitsevad need hääd.
Eks näis mis homsest päevast saab, vaja need tänased ära pakkida ja uusi korjata. Longanite korjamiseks läheb loodetavasti neljapäeval alles. Tänaseks töötundideks tuli valid 1tund ja 15minutit, siin käib kõik veerandtunnise täpsusega.

1 kommentaar:

Maris ütles ...

Kuulge sõbrad, elukene ilmselt näitas teile, et mälestused reisist peituvad hoopis TEIS ENDIS ja mitte selles aparaadis või mälukaardil! :) Ja uskuge mind - keegi ei suuda 3500 pildi või sealt tehtud 1000-lise või 250-se pildivalikuga oma reisimuljeid edasi anda :S Muidugi on kahju, aga ju siis nii pidi minema :( (minu emps ikka ütleb nii sellistel kohtadel:)) Olge tublid!