reede, 27. märts 2009

27.märts - lõpparve

Täna siis on meie viimane päev siin Mareeba lähedal mango ja longanite farmis. Ja saabki selleks korraks otsa - meile ulatati lõpparve ja nüüd saame siit edasi liikuda. Põhimõtteliselt ongi hooaeg siin enam-vähem lõppemas, viimaseid nädalaid veel tuleb mõni auto täis longaneid ja taas siis oodatakse töölisi alates aasta lõpust. Kes teab, äkki satume siia veel tagasi, kuna järgmine hooaeg pidi palju longaneid olema, eks näis;))
Homme hommikul siis rendime Cairnsist bussi (http://www.wickedcampers.com.au/) ja alustame teekonda Brisbane poole, kust edasi siis Byron Baysse tagasi:) Reisi pikkuseks on 8 päeva ja loodame siis selle ajaga palju näha, kuigi täpne plaan veel paika panemata, aga eks näis mis teele ette jääb..sõidame mööda rannikuäärt kui ka põikame sisse sisemaale...Läbitavaid kilomeetreid peaks hetke seisuga tulema üle 2000, nii et saab põnev olema.
Mis Byronis meid ees ootab, veel ei tea..eks püüame ka mingi tööotsa leida ja enne 16.aprilli tuleb meil siis Austraalia maalt välja minna, esialgsete plaanide kohaselt läheme Uus-Meremaale ja pikendame oma viisat taas 3 kuuks.

Ilusat kevadet teile sinna, meil aga on sügis...

Kommentaare ei ole: