pühapäev, 18. jaanuar 2009

18. jaanuar - Darwin - Cairns

Hommikul chekkisime end kell 10 siis backpackersite hostelist Youthshack valja ja tegime hommikusoogi ning ostsime kohaliku telefonikaardi, et siis tookuulutusi labi helistama hakata. Meie siinne nummer on +61 40 660 32 15. Esimesena helistasime siis yhe eestlase telefonile, kes korjab hetkel mangosid Cairnsi lahedal, saime teada et sealkandis paris palju farmitood pakkuda, et seamegi sammud sinnapoole tana ohtu. Bukkisime juba ka lennu ara Darwinist Cairnsi ja jargmine hommik kell 0805 oleme juba seal. Ohtul oma tasuta voucherite eest soomas olles ja kui Reena palus mul minna voistlema paberist valmistatud lennukite loopimises ning seal oeldes oma nime ja riigi kust parit, yhines meiega Toomas (Tom), kes kysis viisakalt yle inglise keeles, et kas me oleme Eestist:) ja esimene eestlane siis keda ausis kohtasime. Kahjuks paberlennuki lennutamisel esikohta ei saanud, aga see eest kohtusime eestlasega:) Tema teeb hetkel no tasuta tood Darwini YHA hostelis, on oovalvur, ja tasuks saab siis 3 nadalat seal tasuta elada, yltes et tal hetkel suht kitsas, aga et lahipaevil taas parlikasvatusse toole minemas ja seal pidi hea papp olema:) Viisimegi oma seljakotid tema hosteli, kus ta siis tootab ja vaatasime telekatoas telkut ning ajasime juttu seni kuni lennujaama buss meid kell 0230 uuel paeval siis juba taas lennujaama viis, et 2h soit Cairnsi teha. Seekord ei saanud ma yldse lennukis magatud, Reena korval nohises, oi kuidas kadestasin ja muudkui pyydsin sobivat asendit leida:( Cairnsi joudes tuli taas kell 30min edasi lykata vorreldes Darwiniga. Kella 9ks olime ka endale hosteli leidnud, seekord siis kahene tuba, kuhu end kohe kerra keerasime ja lasime unel end suigutada. Linn paistab esmapilgul toredam olema kui Darwin. Ohtul taas sadas ja Reenaga bronnisime siis endale homseks auto (3 paevaks), automaatkaigukastiga, valge ja Reenal tuleb siis homme rooli istuda ja paremale poole eksole:) ja kogu liiklus siis vasakpoolne, oi kurja, see saab vahva olema, aga miks meie ei peaks sellega hakkama saama kui koik teised ju saavad. Minust saab siis kaardilugeja, kuna juhiload mul ju koos rahakotiga laind:( aga eks proovin ikka kusagil selle vasakpoolse liikluse ara ka. Homme siis Mareeba linna lahedal asuvaid farme labi soitma, et akki onnestub miski tooots saada. Edu meile!

7 kommentaari:

Maris ütles ...

Aussis on manualist või automaadist olulisem autos olev konditsioneer :) A no usun, et rendikatel need olemas!

Mäletan üht eestlast, kes sai endale lubada küll auto ostu, aga ilma kondikata ja enamus tema sõite algasid seetõttu hommikul enne päikesetõusu :S

Maris ütles ...

aga head tööotsimist ja ärge jätke jonni!

Anonüümne ütles ...

Mind hakkas see pärlikasvatuse teema huvitama. Miks te ei võiks ka sinna minna? Mul oleks kangesti vaja 66 musta pärlit uue kee jaoks:)
Edu tööotsimisel ja pidage meeles, et mõningatel juhustel on kärbsed paremad kaaslased kui krokodillid!:)
Maret

Anonüümne ütles ...

Ja ärge Austraalias ujuma minge!!!Just lugesin koledaid uudiseid koletuid tegusid tegevatest haidest!
Maret

Anonüümne ütles ...

Preilid! Kuidas-kuidas teil seal nüüd küll läheb? Tahaks uusi teateid kuulda! Ja kas olete juba tööga nii rikkaks saanud, et enam kribama ei pea :) Mmuah!. B.

Anonüümne ütles ...

halllooo, mu päevad on nii tühjad ilma Teie lugudeta! Olete ikka elus-terved?
Kallid-musid!
Ruth

Anonüümne ütles ...

Et teie kõigi muret vähendada, siis uudiseid nii palju, et meie kallid rändurid on nüüd lõpetanud logelemise ja teevad tõsist tööd :) Loodame, et saavad varsti ka Interneti juurde ja kirjutavad oma elust-olust pikemalt:) Kadri