teisipäev, 6. jaanuar 2009

2.-4.jaanuar - Gili

Kyll oli uni hea seal bungalos, moskiito vorgu all. Kelle 11 otsustasin Reena korvalt jalga lasta ja laksin randa paikest votma, taas pilvine, aga siin pole muidugi vahet, sest arvad et peale ei hakka paike pilve tagant, aga looda saada, ohtuks olin taas punane. Ja moned kohad ikka suht valusad:( Reena tark tydruk maaris ikka 25 faktorilist kreemi peale, mina piirdusin 6-ga: ja tulemus oli ohtuks olemas:(
Oma paeva tsillisime siis koos rasta vendadega rannas ja see oli fun, kusagil 10 rasta venda laulavad, mangivad kitra ja trumme, juuakse kohalikku veini ja libistatakse olle ja nauditakse kanepit - lihtsalt ollakse, no mis sa elult veel tahad!
Kaisime ka Reenaga snorgeldamas, tegime seda molemad esimest korda ja tuli paris hasti valja, nagime ka sinist koralli ja palju varvilisi naljakate nagudega kalu.
Ja nii iizilt me oma paevad seal Gilil Trawangan saarel ara veetsime, ja lubasime Reenaga et yks paev oleme seal tagasi, ostes tykike maad endale ja nautida paradiisi, oeh..see koik oli super!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Vot see on elu!!! Kadedaks teeb :)