teisipäev, 6. jaanuar 2009

28. detsember - Kuala Lumpur - Bali (Indoneesia)

Hommikul kylastasime Kuala LUmpuri teletorni - Menera ja vaatasime ka paevavalgel yle kaksiktornid ning hiljemalt kell 17ks peame lennujaamas olema, et kell 19 lennuga Balile soita. Votame seljakottidest valja natuke riideid, et pagas ei yletaks 15 kilo (Air Asia lendudel voib pagas olla max 15kilo, meil kummalgil laheneb 20kg-le) ja Kuala Lumpurisse soitmisel juba maksime kumbki 20USD ylekilode eest - roovlid:(
Check in-s oeldi, et tund aega on lend edasi lykatud, see tahendas, et taas oli meil aega passida motetult. Nautisime oma kohvisid kui markasin et millegiparast vaike sagimine meie lennu valjumise varavas, samas mingit marget polnud et Denpasari lend..laksin ja uurisin et miks siuke sagimine juba, ja tuligi valja et see meie lend..hyydsin Reenale et siva nyyd asjad kokku ja jooksuga varava poole. Onneks joudsime ilusti, mis oleks saanud siis kui oleks selle lennu maha maganud:) samas muidugi passisime lennukis suht kaua aega kuna otsiti veel inimesi, kes check in-i olid ara teinud, eks kyll ka meid oleks leitud:) Nyyd 1h50min lendu ja olemegi meie jargmises sihtkohas Balil. Kahjuks lennuilm suht kehv, piisavalt raputas, isegi soogikaru lennuki vahes hetkel ei teeninda:) Vaike hirm tekkis ka mul, Reena korval suht rahulik.
Lennuk maandus onnelikult Denpasar-Bali lennujaamas ja valjas sadas vihma, aga Reena ju raakis mulle, et koik vaga lahe siin ja ilm haa jne:)Taas tuli meil viisa sabas seista ja makstes ara 25USD saades passi kleepeka viisa kohta, olimegi joudnud Indoneesiasse-juhhuuu!! Jaime siis ootama meie bukitud hotellist inimest, kes lubas meili teel, et meile tullakse vastu, aga ei yhtegi silti polnud Reena nimega:( Reena otsis siis koha, kust saaks helistada ja pohimotteliselt polnudki meie bronni hotellis, aga lopuks tuldi meile ikkagi jargi ja kella 2ks oosel oli meil olemas tuba - seekord siis 12USD, kahjuks ilma kraanikausi ja TV-ta, no kyll neil on ikka hotellide sisustus eriline, aga samas kateratiku vahel oli Bali lilleke.

Kommentaare ei ole: