kolmapäev, 12. november 2008

09-11 november - dzunglis

Sel ajavahemikul olime Reenaga dzungli matkal. Hommikul vottis buss meid hotelli juurest peale, peale meid oli yks paar Inglismaalt, kes mooda maailma randab yhe aasta, lopetavad jargmise aasta septembris..siis paar Hispaaniast ja yks tyyp USAst. Paris lahe seltskond oli. Meie giidideks oli Boombim (alles opib giidi ametit) ja Tat. Esimeseks atraktsiooniks oli soit elevandi seljas, kahjuks sattusime Reenaga yhe elevantsi peale, et piltide saamisega oli vahe raskusi, vahepeal tee peal olid majakesed, kus tadikesed myysid banaane, et neid elevantsidele anda. Paris vahva soit oli. Oobisime Houyhoi kylas, yleval magedes. Jube raske jalgsimatk oli sinna, veidi kyll ju trenni tehtud, aga seda ju mitte maest yles, vaid kahjuks viimasel ajal oli see ainult vee all:) Reena sai ka vaga tublisti hakkama, kuigi ta vaitis, et tal ainult ollelihas:) Kui te vaid oskaksite arvata, kui kylm seal magedes oli (temp kusagil 15 kraadi ringis)..aga vaade super..me soime Reenaga kell 19 ohtusoogi ara ja pugesime oma magamiskottidesse madratsitel (anti sealtpoolt), ja enda peale tombasime moskiitovorgu. No oli ikka oosel kylm kyll.
Hommik algas taas matkaga edasi, kyll yles kyll alla, ujusime kose juures ja taas oli meie peatuseks vaike hytike, kuna olime juba allapoole tulemas, siis nii vaga kylm polnud, oli ka veel peale magamiskoti 2 tekki ja taas me Reenaga suht vara kobisime magama, kuna kell 18 on juba hamar ja 1830 kottpime, mis seal ikka teha.
Kolmanda paeva hommik algas siis maest alla minekuga, siinkohal kiidame Matkaspordist ostetud jalanousid, olid vaga abiks. Meid ootas siis bambus parvega soit, selline suht rahulik joeke oli, aga kui mina ja hispaanlanna olime yhest vahe karestikumast kohast maha roninud ja selle vahe jala labinud, siis Reena otsustas et ta hispaania poisiga tuleb sealt koos parvepoisiga ikka alla-ja koik laks onnelikult:) Reena yltes, et see polnud nyyd kyll miskit, ta oli enamuse ajast ka parvel pysti, tugev eesti naine:) Ja nii meie seiklused dzunglis loppesid, tana on kyll tanu sellele matkale, mul kannikad ja reied valusad, Reenal millegiparast vasak kasi:))) Kuna olime 3 paeva pesemata siis nautisime sooja vett ja enda kasimist (kahjuks veesurve pole siinmail kyll kiita), aga hakkama saime ja siis laksime Chiang Mai vahele sooma ja tegime paarid olled. Ohtul veel kohtusime korra hotellis kogu seltskonnaga, ajasime veidi juttu ja tegime veel olled. Selle tulemusena oli mul jargmine hommik veidi pea haige:) Olle kraad siin 6.4 ja suur 640ml pudel. Otsustasime samal ohtul, et teeks midagi ponevat jargmine paev ja regasime end Tai koogi kursustele.

Kommentaare ei ole: