esmaspäev, 8. detsember 2008

07.detsember - Hue

Peale 10 tunnist bussisoitu magamiskohtadega bussis, joudsime hommikul kell 0730 Huesse. Bussis siis ainult magamiskohad, 3 rida ja 2 korruselised magamisasemed. Kahjuks sattusid meile Reenaga suht lyhikesed asemed, et jalgade valja sirutamisega oli probleeme. Nii tuligi kogu 10tundi veeta end keerates kord vasakule kord paremale kyljele. Meie magasime siis teisel korrusel.
Kohale joudes sadas siin vihma ja kahjuks sajab ka juba teist paeva:(. Meil onneks Eestist kaasa voetud keebid kaasas, et saame end vihma eest kaitsta. Teil seal nyyd kindlasti hea meel, et ka mitte koik meie paevad pole paikselised:) Eile tegime vaikse tiiru linnas ja motlesime et kui tana ei saja, siis votame taas motikad ja laheme linnast valja kyladega tutvuma, aga kahjuks jaab see tana ara, mis seal vihmaga ikka teha. Nyyd siis hotelli fuajees netis olles, satimegi end valja minema, et hommikusook kusagil teha.
Eile kylastasime ka kohalikku toidukauplust ja seal ei myyda mittekuimidagi..tahtsime oma hotellitoas veiniohtu teha ja sinna juurde juustu valida, aga valikuks olid vaid paar sorti pehmet juustu..tulebki valja et kogu toidukraami soetamine kaib ju siis tanavalt. Aga saime oma veiniohtu ara pidada-kreekerid, pehme juust, kala tomatis (taitsa meie raim tomatis maitsega:)

Ilusat toonadala algust teile sinna koigile ja olge ikka roomsad meie yle:)
Kallistame!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

U-lal-laa Mari! Ma vaatan, et oled endale õige kelmika murukleidi muretsenud:)
Pildid on ülilahedad - nagu teisest maailmast!
Mina käisin ka nädalavahetusel välismaal. Nimelt Leedus. Jalutasime Vilniuse vanalinnas - vihma sadas-sadas-sadas, varbad märjad-märjad-märjad... Jõulukuuskede juures tegime pilti - ikka vihmavari pea kohal:) Kas pole hale.
Eestis on tulnud tirts lund, mis täna hommikuks kauniks kiilakas oli külmunud ning mis mind tööteekonnal kentsakaid püstijäämisliigutusi sundis tegema.
Üritan endale sisendada, et ma ei ole kade, et te seal päikest, mini-inimesi, mägesid ja ohtralt jumalikku toitu naudite...
:D
Marret

Anonüümne ütles ...

Ja veel:)
Seal allpool üks pilt nende kohalike kuttidega - see mulle meeldib:) Ei tea, kas neid pisikesi saab ka taskus või põues üle piiri tuua nagu sisalikke tuuakse?
Maret

Anonüümne ütles ...

terekene,
mari, mäletad, kuidas lubasime tulla purjekal sind taga ajama, näe- 6. dets. jõudsingi juba purjekaga haapsallu, nüüd talvitume seal ja siis tuleme edasi :P