neljapäev, 18. detsember 2008

18.detsember - Phnom Penh

Kuna eelmine ohtu loppes taas hommikutundidel siis arkasime kell 12, paevavargad nagu me oleme, sest jaab ju ainult 6 tundi enne pimedat. Kuna tuk-tuki mehele eelneval ohtul me ei maksnud, siis hommikusoogi ajal oli ta platsis ja juba kartis et me oleme teda tyssanud ja linnast juba ara lainud:) meie valged ja tyssame-ihhihi..saaksime aru kui see oleks ju teistpidi:). Siis otsustasime sama tuk-tuki vennaga kylastada Tuol Sleng genotsiidi muusemi, kus siis vahemikul 1975-1979 tapeti tuhandeid inimesi (piinati neid, naljutati), imelik moelda et me syndisime siis kui siin Kambodzas toimusid sellised jubedused. Kahjuks tana rohkem ei olegi midagi joudnud teha, lasime end tuk-tuki mehel linnas joe aares maha panna ja jala siis teel oma hosteli. Homseks leppisime sama tuk-tuki vennaga kokku, et kell 8 kohtume ja alustame asjalikku paeva:)

NB! Kambodzas pole EMT levi!!

Reenaga otsustasime, et jaame jouludeks siia Kambodzasse, pole veel kyll kindlad, et millises linnas peatume, aga lykkame Balile joudmise veidi aega edasi, aga kindlasti oleme 31.detsembril seal. Kuna ei joua siin ikka nadalaga miskit korda saata, et napistame paar paeva ka Balist.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

minge Phom Pehnis kungingalossi vaatama. Ja jõuluks Siem Reapi- see on hästi lõbus väike linn, kus on palju pubisid, turg on seal hea. siis näete üksiti Ankori ka ära.