neljapäev, 18. detsember 2008

17.detsember - Kambodza ja pealinn Phnom Penh

Hommikul taas kell 6 aratus ja kylastasime veel kalakasvatuse kyla ja nagime kuidas kangastelgedel sarongi tehti. Siis taitsime ara Kambodza viisa ankeedi ja tasusime 22USD viisa jaoks. Soitsime mooda Mekongi joge paadiga 4 tundi ja joudsimegi Kambodza pinnale. Vastas oli meil siis buss, mis pidi meid viima pealinna Phnom Penhi, koigepealt pakiti koik inimesed peale..kohti onneks koigile jagus, aga siis pidid ka meie koigi kotid ara mahtuma...ja ka need mahutati ara, uskumatu kyll nemad oskavad siin asju pakkida:) Ja parast 1,5tunnist bussisoitu olimegi kella 19ks joudnud Phnom Penhi.
Tuk-tuki mehe soovitusel leidsime endale 4USD toakese (sooja vett pole, kateratikuid pole, wc paberit pole, aga mis sa selle 4USD eest ikka tahad:) aga meil kokkuhoid, vahemalt siis majutuse pealt:)) Siis laksime sooma ja soime kohalikku rooga Amok-i (kas siis kala voi liha kookospiimas, lemon grass, tsilli koos riisiga), kyll see oli hea, yle pika aja taas maitseelamus:) Koik hinnad siin USD-des, vahetasime alul 50USD et kohalikus arveldada, aga tundub et sel pole motet.
1USD vordub 4000 rieli.
Ohtu loppes Kongost parit Ericu vestlusega jumalast, maailma algusest, elust parast surma ja abielust Kambodza moodi. Tema abielus kohaliku tydrukuga ja selleks et siis naist saada, tuleb ta pereisalt valja osta (naine on siis kui omand), kahjuks ei saanud me teada mis see summa oli.

Kommentaare ei ole: